2012. október 8., hétfő

Xukor (nyírfacukor) akció - kedvezmény

A Biobolt e-tár-nak köszönhetően az olvasóim mostantól 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a Xukor és a Nature Cookta termékekhez, mennyiségtől függetlenül.

Annó körbenéztem pár helyen árügyileg nyírfacukor után kutatva, itt ragadtam le, így egy ideje már szinte csak EZT a terméket használom, és teljes mértékben elégedett vagyok vele.



Itt XUKOR néven árulják, ezt a megnevezést figyeljétek, mert a xilit, eritrit és nyírfacukor megnevezésű termékekre nem vonatkozik a kedvezmény!
A weboldalon keresztül egy egyszerű regisztrációt követően az emoke12 kuponkódot kell használni. A kuponkódot a vásárlás véglegesítésekor kell az ajándékutalvány mezőbe beírni.


Xukor termékek itt,  Nature Cookta termékek pedig itt találhatóak.
 
Aki pedig nem ismerné: "A Xukor egy 100%-ban xilitet (xylitolt, xilitet, nyírfacukrot) tartalmazó természetes édesítőszer. A xilit nem újdonság, már Napóleon óta ismerik. A nyírfacukor elnevezés arra utal, hogy kezdetben nyírfából vonták ki.

Többek között azért népszerű édesítőszer, mert alacsony, mindössze 7-es glikémiás indexének köszönhetően akár cukorbetegek, candidások, pcos-ok is fogyaszthatják.

Alacsony, a cukorral összehasonlítva 75%-kal kevesebb szénhidráttartalmának és 40%-kal kisebb energiatartalmának köszönhetően a fogyókúrázók, alacsony szénhidrátot fogyasztók (low carb diet hívei) körében is közkedvelt, emellett nincs mellékíze, mint sok más édesítőszernek. Kb. ugyanolyan édes, mint a cukor, így teljes mértékben helyettesítheti azt.

Természetes, 100%-ban nyírfából és bükkfából kivont xilitet tartalmaz, így biztos, hogy nem génkezelt élelmiszer, ellentétben számos, kukoricaszárból és csutkából kivont xilitet tartalmazó édesítővel. Mivel az Európai Unióban, Finnországban állítják elő, így EU-s szabvány szerint ellenőrzött, biztonsággal fogyasztható terméket vásárolunk, ha a Xukor mellett döntünk.

A Xukor másik jótékony hatása, hogy mivel öt szénatomos, stabil vegyület, nem alkot a baktériumokkal és más cukrokkal ragadós poliszacharidokat, így nem képez plakkot a fogsoron, ezáltal gátolja a fogszuvasodás kialakulását.

Tészták kelesztésére nem alkalmas!

Ha túl nagy mennyiségben fogyasztjuk, hasmenést tapasztalhatunk, ilyenkor először kisebb mennyiségekben szoktassuk hozzá a szervezetünket!" - infó Biobolt e-tár.

4 megjegyzés:

Neon Rider írta...

hasznos bejegyzés volt. köszönöm :)

http://beautyandfashion-makeup.blogspot.com/

Roza írta...

Köszi:))

Turák Kinga írta...

lassan úgyis kell rendelni és milyen jó, h kiraktad az oldalsávba is!!!

Emoke írta...

Örülök, ha örültök! :) Én meg azért, mert akkor ezek szerint látszik, illetve észrevehető az oldalsávban is. :D

Én szerintem tényleg jó áron adják és van mód személyes átvételre is (Budapestiek persze előnyben)